Afhalen en bezichtigen van kaarten

Gratis na afspraak

Afhalen van kaarten is uitsluitend mogelijk na afspraak. Wij zorgen dan dat de kaarten voor u klaar liggen als u komt. Neem dus altijd eerst telefonisch of per email contact met ons op zodat u niet de kans loopt voor een dichte deur te staan.

Bereikbaarheid

Komt u met de auto dan kunt u vrijwel voor de deur parkeren voor € 0,60 per 30 minuten. Voor een langer verblijf in Dordrecht kunt u kiezen voor een van de op verkeersborden aangegeven parkeergarages. Vanaf de parkeergarages is het nog circa 5 tot 10 minuten lopen.

Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen of het station of bushalte centrum, vanaf daar is het nog circa 5 min. lopen.

De Johan de Wittstraat is de weg tussen station en stadscentrum. De 'Johan de Wittflat' heeft op de begane grond winkels, wij zitten op de 6e etage. De ingang van de flat is naast 'Makelaardij Waltmans'. Heeft u last van hoogtevrees dan kunt u met de lift op de 1e etage uitstappen. Vervolgens via de galerij naar de andere kant van de flat lopen en daar met de trap naar de 6e etage.

ingang

Bezoek Dordrecht

Wilt u uw bezoek aan ons combineren met een bezoek aan het oude centrum van Dordrecht? Geef dan uw kenteken en aankomsttijd aan ons door. U kunt dan 3 uur gratis parkeren in 'Sector D'. Klik hier voor de plattegrond als download (3.6 MB). Of hier voor een stadsplattegrond met toeristische informatie (1,5 MB).

Voor meer informatie over Dordrecht kunt u langs bij het nabij gelegen kantoor van de VVV |intree.